Inchiriere Ursitoare botez Constanta, trei ursitoare bune Constanta – 0762649069

http://www.ursitoarebotezconstanta.ro , 0762649069 Inchiriere ursitoare pentru botez sau inchiriere ursitori pentru botez este un serviciu disponibil in Constanta, Cernavoda, Medgidia, Mangalia, Navodari, Tulcea, Valu lui Traian, Eforie Sud, Techirghiol, Eforie Nord, Murfatlar, Lumina, 2 Mai, Vama Veche, Mamaia.

3-ursitoare-botez-0762649069.jpg

 Ursitoarele, vor ursi conform traditiei soarta copilului care este tinut in brate de mama sa, aducand cu ele sanatate, fericire, iubire, intelepciune, curaj. Este un program sustinut de trei actrite, costumate in ursitoare.  Firma noastra va asigura ca botezul nou-nascutului va fi un moment magic, unic, realizat de ursitoare talentate care ii vor ursi numai de bine: o viata lunga, o familie unita, o casa mare si luminata.

Momentul ursitoarelor Constanta de inchiriat sau ursitorilor Constanta sosite special pentru copilul botezat, este unul conceput sa scoata in evidenta importanta evenimentului si a fost creat pentru deliciul tuturor invitatilor. Prezenta ursitoarelor sau ursitorilor este un prilej minunat pentru a-i aminti micutului despre prima petrecere din viata lui. Va punem la dispozitie in Constanta ursitoare sau ursitori la botezul copilului dumneavoastra, oferindu-va clipe de neuitat pe care o sa le revedeti impreuna cu cel mic pentru totdeauna. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la 0762649069

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s